Restaurant Le Basilic

Mejlgade 85

8000 Aarhus C

Tlf.: +45 86 18 24 41

Email: kontakt@basilicaarhus.dk

CVR: 29477272

Sæsonmenu og årstidens mad i Aarhus

Vores hjemmelavede sæsonprægede retter starter ved kr. 25,-

Forretter

  • Løgsuppe – Emmentaler – Baguette Melba

  • Anderilette – Syltede rødløg - Rugbrødschips – Honning dressing

  • Lynstegt tun – Ristede Sesamfrø – Salat – Sennepsdressing (tillæg 15,-)

  • Moules mariniéres (tillæg 10,-)

Friskbagt brød til alle forretter.

Hovedretter

  • Kylling Surprême – Svampe – Urter – Majspure – Majskolbe – Popkorn – Lime Sauce

  • Svinemedaljon – Blomkålssymfoni – Syltede vindruer – Gulerodspure – Sauce au poivre de Madegascar

  • Ribeye – Håndskåret frites – Salat – Sauce Bearnaise (tillæg 49,-)

  • Dagens fisk – Porre fondue – Cremant – Riz de camargue rouge – Perlebyg – Lime sauce

           

Dessert

  • Peach Melba á la Basilic – Vaniljeis – Mainerede ferskner – Mandelcrumble – Hindbærcoulis

  • Lime cheesecake – Skovbær

  • Ostetallerken (tillæg 40,-)
    ​(Består af 3 forskellige oste og tilbehør serveret med hjemmelavet knækbrød)

Surprisemenu

  • Køkkenet sammensætter 3 små anretninger som forret og 3 små anretninger som dessert.

    Du skal bare vælge hovedretten fra ovenstående sæsonmenu (tillæg 69,-)

Vegetarmenu

  • Kikærtebøf serveret med Ratatouille en papillote

Mandag-torsdag:

3-retter: kr. 255,-

Studerende: kr. 235,-

Fredag & lørdag:

Starter: kr. 25,-​

2-retter: kr. 235,-

3-retter: kr.295,-

4-retter: kr.355,-