Restaurant Le Basilic

Mejlgade 85

8000 Aarhus C

Tlf.: +45 86 18 24 41

Email: kontakt@basilicaarhus.dk

CVR: 29477272

Sæsonmenu og årstidens mad i Aarhus

Vores hjemmelavede sæsonprægede retter starter ved kr. 25,-

Forretter

  • Carpaccio de saumon – mizuna – dilddressing (tillæg 15,-)

  • Rillettes – syltede rødbeder – sprød salat – chips – sennepsvinaigrette 

  • Moules marinières (tillæg 10,-)

  • Soupe d'asperges – rugbrødscroutoner – urteolie

Friskbagt brød til alle forretter.

Hovedretter

  • Farseret unghane – glaserede farvegulerødder – syltede bøgehatte – sprødstegte kartofler – sauce suprême à l'estragon

  • Stegte svinemørbrad – gratineret kål – saltbagt løg – honningglace

  • Pandestegt dagens fisk – braiseret fennikel – nye kartofler – compote de rhubarbe – ramsløgssauce

  • Rib-Eye – håndskåret Pommes frites – ratatouille

    (vælg mellem bearnaisesauce eller rødvinssauce) (tillæg 49,-)

           

Dessert

  • Cheesecake – havtorn – krystaliseret hvid chokolade

  • Soupe de rhubarbe – Glace à la vanilla – Rhubarbe confites

  • Ostetallerken (tillæg 40,-)

    (består af 3 forskellige oste og tilbehør serveret med hjemmelavet knækbrød)

Surprisemenu

  • Køkkenet sammensætter 3 små anretninger som forret og 3 små anretninger som dessert.
  • Du skal bare vælge hovedretten fra ovenstående sæsonmenu (tillæg 69,-)

Vegetarmenu

Forretter

  • Jordskokkesuppe – ramsløgsolie – jordskokkechips

Hovedret

  • Mediterransk mix

Mandag-torsdag:

​               2-retter: kr. 235,-

3-retter: kr. 255,-

Studerende/pensionist: kr. 235,-

Fredag & lørdag:

2-retter: kr. 255,-

3-retter: kr.295,-

4-retter: kr.355,-