Nytårsmenu ud af huset
08-12-2017
Bestil nytårsmenu på Basilic og slip for stress, madlavning og opvask. Få Forret, Hovedret og Dessert lige til at tage med hjem. Maden afhentes nytårsaftendag mellem kl.13.00 og 16.00 Godt nytår 275,- pr. Kuvert Menu leveres med frisk bagt brød, samt udførlig vejledning til opvarmning og anretning.
Se hele nytårsmenuen

Restaurant Le Basilic

Mejlgade 85

8000 Aarhus C

Tlf.: +45 86 18 24 41

Email: kontakt@basilicaarhus.dk

CVR: 36977345

Mad ud af huset og take away i Aarhus

​Le Basilic er ekspert i mad ud af huset og diner transportable. Og vi tager gerne hånd om hele jeres arrangement.


Vi leverer mad ud af huset på en ny og udfordrende facon. Det har fra starten været Le Basilics målsætning, at bidrage med en opsigtsvækkende, ny og anderledes form for mad ud af huset til glæde for de mange kunder, som vil lidt mere. 

Vores mad inspireres af Nordens mange fantastiske kulinariske oplevelser i fusion med retter og smagsindtryk fra Middelhavet og tilpas krydret med Østens smagfulde køkken.Har I brug for mad til to personer på dagen eller 500 i næste uge, finder vi den løsning som passer jer.

​Hvis I ønsker mad til færre end ti personer, og det er inden for de nærmeste dage, kontakt venligst restauranten på tlf. 86 182441, så finder vi en løsning.

Lad os hjælpe dig med at planlægge den næste julefrokost - for vennerne, familien eller firmaet. Vi ved, hvad der skal til og sørger for alt det praktiske, så du kan slappe af og hygge dig til selskabet.

Kontakt os i dag og få en uforpligtende snak om, hvad vi kan tilbyde.

2 retter 145 kr
3 retter 190 kr